Atelier Sainte Catherine roept chocolade terug

© Google Streetview
| De chocolade werd verkocht in de drie winkels van Atelier Sainte Catherine in Brussel, twee op de Baksteenkaai en en één in de Strostraat.

De Belgische pure en artisanale chocolade van het merk Atelier Sainte Catherine - verkocht in drie gelijknamige winkels in Brussel - wordt teruggeroepen. De chocolade bevat het allergeen melk, maar dat staat niet vermeld op het etiket.

Het gaat om een veertigtal producten met pure chocolade, allemaal verkocht in de periode tussen juni vorig jaar en 21 februari van dit jaar. De chocolade werd verkocht in de drie winkels van Atelier Sainte Catherine in Brussel, twee op de Baksteenkaai en één in de Strostraat.

In overleg met het federaal voedselagentschap FAVV is beslist de producten uit de handel te nemen. Wie allergisch is voor melk, kan de chocolade terugbrengen naar het verkooppunt en wordt terugbetaald. Wie geen melkallergie heeft, kan de chocolade zonder risico opeten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?