Atomium ontvangt acht miljoenste bezoeker

© BE CULTURE

Het Atomium heeft vanmorgen zijn acht miljoenste bezoeker over de vloer gekregen sinds de heropening op 18 februari 2006. Die eer viel te beurt aan Debbie Bucknall uit Wales.

Om het behalen van de mijlpaal te vieren kreeg deze bezoeker samen met haar familie gratis toegang tot het Atomium inclusief gidsbezoek, een goedgevulde goodiebag en een bos bloemen.

De woordvoerder van het Atomium Yvonne Boodts spreekt van een aangename verrassing. “Ze reageerden zeer verrast op de feestelijke ontvangst. Voor hen is het een bezoek om nooit meer te vergeten.”

De vzw Atomium is opgezet met het succes van het voorbije jaar. “Onze bezoekerscijfers voor dit jaar zijn al zeer mooi”, vertelt Boodts aan BRUZZ. “Misschien niet het niveau van de recordjaren 2006 en 2008, maar het zal niet veel schelen.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?