| De wand tussen de bestuurderscabine en de laadruimte werd verwijderd om de gekwetste bestuurder te bevrijden uit zijn benarde positie.

Bestuurder bestelwagen gewond na ongeval in Koekelberg

JP
© BRUZZ
13/09/2022

Een bestuurder is gewond geraakt na een ongeval tussen een bestelwagen en een personenauto. Daarbij belandde de bestelwagen op zijn kant. De brandweer heeft de persoon - die niet ernstig gewond raakte - voorzichtig uit de bestelwagen bevrijd.

Het ongeval gebeurde op het tussen de Segherslaan met de Onafhankelijksstraat in Koekelberg, rond 13.00 uur. Het gebeurde tussen een bestelwagen en een personenauto. De bestuurder van de bestelwagen kon niet op eigen kracht uit zijn voertuig verlaten. De wand tussen de bestuurderscabine en de laadruimte werd verwijderd om de gewonde bestuurder te bevrijden uit zijn benarde positie.

Hij werd, onder begeleiding van een MUG, overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is niet onrustwekkend. In het andere voertuig is niemand gewond geraakt. De politie van de zone Brussel West heeft de nodige vaststellingen gedaan om de omstandigheden van het ongeval verder uit te klaren.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni