Brusselse politie pakt man op voor kweken van cannabis in appartement

© Diego Charlón Sánchez

De politie van de zone Hoofdstad-Brussel Elsene heeft een man van 28 jaar opgepakt voor het kweken van cannabis in een appartement dat aan toeristen zou verhuurd worden. Er werden onder meer 8 wietplanten en 185 gram cannabisbladeren aangetroffen. De verdachte is intussen weer vrijgelaten.

In de ochtend van 24 juni werd de politie gewaarschuwd dat er meerdere cannabisplanten gekweekt werden in een appartement in het Brusselse stadscentrum. Het onderzoek leidde naar een appartement waar 8 wietplanten, een licht- en verluchtingsinstallatie, twee flessen meststof, een precisiebalans en 185 gram cannabisbladeren in beslag werden genomen.

De verdachte die opgepakt werd, is het contact voor de huurders van het appartement. De man is nog niet gekend bij het gerecht en werd na ondervraging vrijgelaten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?