Burger King opent vestiging vlakbij De Brouckèreplein tijdens Tourweekend

EDB
© BRUZZ
06/07/2019

Solden, mooi weer en de start van de Tour de France. Fastfoodketen Burger King had geen beter weekend kunnen uitkiezen om haar nieuwe vestiging in de Anspachlaan vlakbij het De Brouckèreplein te openen. “Deze vrijdag en zaterdag blijven we tot zes uur ’s ochtends open.”

“Normaal gezien sluiten we om 3.00 uur ’s nachts, maar dit weekend trekken misschien wel een miljoen mensen richting Brussel,” vertelt één van de uitbaters van het restaurant aan La Dernière Heure. “Dat is een kans die we niet mogen laten liggen. Met het goede weer blijven mensen ook langer buiten.”

Dus beslisten de uitbaters om het nieuwe filiaal van de fastfoodketen op vrijdag en zaterdag tijdens het Tourweekend tot maar liefst 6.00 uur ’s ochtends open te houden. Met 230 plaatsen, waarvan 170 op de eerste verdieping, hoopt het restaurant meteen zoveel mogelijk klanten te kunnen ontvangen.

Na een vestiging in Oudergem en in Elsene, is de nieuwe vestiging het derde filiaal van Burger King in Brussel. Aan de Anspachlaan neemt de hamburgerketen de plek in waar het Mexicaanse fastfoodrestaurant Chi Chi’s voordien zat.

Brussels Grand Départ

De Ronde van Frankrijk start dit jaar in Brussel ter ere van Eddy Merckx, die 50 jaar terug zijn eerste gele trui veroverde. In aanloop naar 6 en 7 juli kleurt Brussel geel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Samenleving , Economie , Brussels Grand Départ , Burger King , De Brouckèreplein , Tour de France

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni