| Een naakte man in de collectieve moestuin van de Alhambrawijk.

Buurtbewoner treft naakte man aan in moestuin

ADD
© BRUZZ
07/07/2020

Toen een buurtbewoner dinsdagochtend zijn aardbeien ging begieten in de collectieve moestuin van de Alhambrawijk, trof hij er een naakte man aan. De politie heeft de man een wegwerpoverall gegeven en nam hem vervolgens mee naar het politiecommissariaat.

In de Alhambrawijk, vooral bekend vanwege haar straatprostitutie, staat er al jaren een collectieve moestuin. Die tuin, in de buurt van café Flamingo, is bedoeld om de inwoners van de Alhambrawijk meer met elkaar in contact brengen.

"Toen een buurtbewoner zijn aardbeien ging begieten deze ochtend vond hij een naakte man in de Alhambra moestuin", staat op facebook te lezen. "Deze keer geen drugsverslaafde, dakloze of een zatte hoerenloper maar wel iemand die naar eigen zeggen werd bestolen. De politie heeft de man een wegwerpoverall gegeven vooraleer hem mee te nemen naar het politiecommissariaat. Het zal een nacht zijn die hij niet snel zal vergeten."

Ilse Van de Keere, woordvoerster van de politiezone Brussel Hoofdstad - Elsene, bevestigt de feiten. "Rond 8u35 dinsdagochtend werden we inderdaad opgebeld door een bezorgde burger," zegt ze. "Eens ter plekke hebben onze diensten een man aangetroffen, naakt. We hebben de man kleren aangeboden, en na een identiteitscontrole teruggebracht naar het centrum waar hij verblijft."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , Alhambrawijk , moestuin

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni