De piano van Angèle is tombolaprijs op kinderkankerdag

© Charlotte Abramow

Vandaag is het wereldwijde Dag tegen Kinderkanker. Daarom zet KickCancer een grote tombola op poten, met daarin enkele bijzondere prijzen van onder andere de Brusselse meter van de organisatie, Angèle.

KickCancer is een jonge Belgische organisatie die ouders van kinderen met kanker en overlevers van kanker samenbrengt. Dit jaar doen ze een eerste sponsorloop en een liefdadigsheidstombola. Vandaag wordt daarvoor het startschot gegeven. Iedereen die een ticket koopt voor de tombola steunt de zoektocht naar innovatieve behandelingen en medicijnen en kan een prijs winnen.

De organisatie trok de Brusselse artieste Angèle aan als meter, zij schenkt haar Knight Piano weg als hoofdprijs van de tombola.“Ik neem met plezier afscheid van mijn piano als ik daarmee kan helpen in de strijd tegen kinderkanker", zegt ze. "De artiesten en beroemde personen die ik heb kunnen optrommelen zijn ook enorm enthousiast om de missie van KickCancer te steunen. Geweldig dat zij zich willen engageren voor een goed doel uit België”, zegt Angèle.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?