| De '4 Stagioni' van La Pizza è Bella vers uit de oven.

De vijfde beste pizza van Europa vind je aan de Zavel

HD
© BRUZZ
11/09/2020

Het restaurant La Pizza è Bella is volgens de website 50toppizza de vijfde beste pizzeria van Europa, en de beste van België. Het reeds zeer populaire restaurant stond vorig jaar nog op nummer 24 in de lijst maar stijgt nu tot in de top 5.

50toppizza publiceert jaarlijks een lijst van de beste pizza’s, gemaakt in de Napolitaanse stijl, van over heel Europa. Pizza è Bella staat nu dus op nummer 5, na toprestaurants uit onder andere Londen, Wenen en Kopenhagen.

Volgens de jury kan je bij Pizza è Bella een “complete en coherente expressie vinden van de Neopolitaanse stijl”. Ook de dienstverlening wordt door de website geprezen: “Attentief, professioneel maar ook vrolijk en informeel”.

Ook de volgende Belg in de lijst is een Brusselse zaak: La Piola in Sint-Joost-ten-Node staat op nummer 30. De lijst bevat enkel zaken die hun pizza’s op de Napolitaanse wijze maken, zonder olijfolie, met een zachtere boden en een hoge korst.

La Pizza è Bella zal in de komende periode hun zaak in de Lebeaustraat uitbreiden, alsook een nieuwe zaak openen in Leuven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Sint-Joost-ten-Node, Samenleving, La Pizza è Bella, pizzarestaurant

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni