Dief breekt beide benen bij het stelen van kleren in Docks Bruxsel

© PhotoNews
| Winkelcentrum Docks Bruxsel

Een dief die in winkelcentrum Docks aan de haal ging met kleren, brak in een poging te vluchten beide benen. De man dacht over een laag muurtje te springen, maar dat bleek een balustrade. Hij viel van een hoogte van ongeveer zeven meter.

Dat schrijft La Capitale. De feiten speelden zich woensdagnamiddag rond 17 uur af. Nadat hij aan de haal ging met enkele kleren, probeerde een 30-jarige man te ontsnappen aan de bewakers.

De dief werd samen met zijn handlanger opgemerkt door een bewaker aan de uitgang van de H&M-winkel. Het duo liet meteen een deel van de buit achter en trachtte te vluchten. Om aan de bewakingsagenten te ontkomen, dacht de dief over een laag muurtje te springen, maar dat bleek een balustrade. De dader viel van een hoogte van ongeveer zeven meter.

Volgens het parket verkeert de man niet in levensgevaar, maar werd hij overgebracht naar het ziekenhuis voor de nodige verzorging. De tweede verdachte werd ter plaatse aangehouden. Het parket stelde een onderzoek in naar de feiten, waarbij onder andere de camerabeelden zullen worden geanalyseerd.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?