Drie gewonden bij uitslaande brand in Molenbeek

© PhotoNews

Bij een uitslaande brand in de gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn dinsdagochtend drie mensen lichtgewond geraakt. Door de brand is minstens één flat onbewoonbaar.

Het vuur brak dinsdagochtend rond 03.00 uur uit op de eerste van drie verdiepingen van gebouw in de Maasstraat in Sint-Jans-Molenbeek. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het pand.

Een bewoner moest met een luchtladder bevrijd worden, twee anderen werden via de traphal uit het gebouw geleid. Alledrie werden ze ter plekke onderzocht en verzorgd door een MUG-arts.

De brandweer slaagde erin het vuur te blussen, maar de flat op de eerste verdieping is wel tijdelijk onbewoonbaar. De bewoner werd opgevangen door zijn buurman op de gelijkvloerse verdieping, maar volgens de brandweer bestaat de kans dat ook die flat schade heeft opgelopen door het bluswater.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?