Drie gewonden bij vechtpartij aan Noordstation

© PhotoNews
Updated: 01-06-2018 - 15:42

Drie mannen zijn gewond geraakt bij een vechtpartij die zich donderdagnacht heeft afgespeeld in de omgeving van het Brusselse Noordstation. Dat meldt de lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node).

Om een nog onduidelijke reden kregen rond 01.00 uur verschillende personen het met elkaar aan de stok. In het geharrewar liepen drie personen meswonden op maar zij verkeren niet in kritieke toestand. De juiste omstandigheden van de vechtpartij zijn nog onduidelijk.

Het parket van Brussel laat vrijdag weten dat vier personen van hun vrijheid beroofd werden na de vechtpartij. De politie zal de verdachten vrijdag nog verhoren, maar het parket verwacht pas zaterdag meer informatie te kunnen geven.

Drie mensen werden naar het ziekenhuis gebracht vanwege meswonden. Daarvan zou één persoon in ernstige toestand verkeren, laat het Brussels parket eten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?