Dronken bestuurder botst met 7 auto's en pleegt vluchtmisdrijf in Sint-Agatha-Berchem

© Alertes Contrôles De Police - Infos Bruxelles
| De dronken man reed met een voorlopig rijbewijs en pleegde na de eerste botsing vluchtmisdrijf. Daarna reed hij nog eens zes voertuigen aan.

Om 8 uur deze ochtend is een dronken man met voorlopig rijbewijs gebotst tegen zeven voertuigen. Eén vijftiger raakte lichtgewond bij de botsiing. Het tramverkeer lag ook even stil om de auto te kunnen wegtakelen.

"Een man van begin de dertig heeft deze morgen om 8 uur zeven verschillende voertuigen aangereden en eigenlijk ook vluchtmisdrijf gepleegd", zegt Caroline Vervaet van politiezone Brussel-West. Bij de laatste botsing werd de man aangehouden.

De bestuurder in kwestie had enkel een voorlopig rijbewijs en was onderweg zonder begeleider. Hij wilde een tram inhalen en botste daarbij tegen twee voertuigen op de Josse Goffinlaan. "Daarna is hij vermoedelijk door het rood gereden op het kruispunt met de Kasteellaan en gebotst met een voertuig dat wel door het groen reed. Even verder heeft hij ook nog twee rijdende voertuigen en een geparkeerde wagen geraakt," vervolgt Vervaet.

Er vielen geen gewonden, maar het tramverkeer lag wel even stil tussen 8 uur en 10.30 omdat de auto van de man moest worden weggetakeld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?