Drugdealer hitst menigte op bij arrestatie in Elsene

LG
© Belga
21/08/2019

In de Brusselse gemeente Elsene heeft de lokale politie een 21-jarige man opgepakt die verdacht wordt van drugdealen. De man bleek in het bezit van vier pakjes cannabis en 446 euro en in zijn woning vond de politie nog eens 820 gram marihuana. Dat meldt het Brusselse parket.

Een patrouille merkte de man op in de Spiraalbuisstraat in Elsene, vlakbij het Flageyplein, toen ze een forse cannabisgeur waarnamen. Die bleek afkomstig van de 21-jarige jongenman, die al gekend was voor drugsfeiten. De agenten besloten hem te controleren en vonden bij een fouille vier pakjes cannabis en 446 euro. Terwijl de twintiger de agenten de huid volschold en voorbijgangers probeerde op te zetten tegen de agenten, deden die beroep op een drughond. Die vond aan een postbus vlakbij nog eens 6 pakjes marihuana.
De politie voerde daarop een huiszoeking uit bij de man en trof daar drie gsm's, een precisieweegschaal en 820 gram marihuana aan. De drugs zaten verstopt op drie verschillende plekken in de woning maar de drughond had weinig moeite om die alledrie bloot te leggen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Elsene , Samenleving , Drugdealer , Elsene , opgepakt

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni