Een medewerker hangt het hartje weer tusssen de letters op het Madouplein.

Gezien: Verloren hartje Sint-Joost-ten-Node hangt weer op positie

JP
© BRUZZ
23/02/2022

Twee dagen nadat de storm Eunice het hart van 'I love SJTN' eruit rukte, hebben medewerkers van de gemeente het teruggevonden en weer opgelapt.

"Het hart van Sint-Joost klopt weer," klinkt het opgelucht in een persbericht van de gemeente. "Wanneer het hart van Sint-Joost wordt getroffen, telt elke minuut," grapt burgemeester Emir Kir (onafhankelijk) ook. "We hebben snel en efficiënt gehandeld als een chirurg bij een hartaanval. Proficiat aan de gemeentelijke ploegen voor deze geslaagde operatie!"

Het hart waaide weg tijdens de storm en werd teruggevonden op het Surlet de Chokierplein, niet ver van Madou. Gemeentemedewerkers hebben het woensdag teruggeplaatst.

‘I love SJTN’ zijn de letters op het Madouplein die in 2016 werden geplaatst door de gemeente Sint-Joost-ten-Node. Net als sommige steden wilde ook de kleinste gemeente van Brussel zichzelf met een staaltje citymarketing aanprijzen bij toeristen en liefhebbers van de gemeente.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni