Het reuzenrad The View op het Poelaertplein, aan het justitiepaleis

| Het reuzenrad The View op het Poelaertplein, aan het justitiepaleis.

Gratis rondje op reuzenrad Poelaertplein voor gestrande Thomas Cook-reizigers

TRO
© BRUZZ
25/09/2019

Gestrande reizigers van Thomas Cook kunnen tot komende zondag een gratis ritje maken in het reuzenrad op het Poelaertplein. Zowel zij die niet kunnen vertrekken als terugkeren zijn welkom. Reisorganisatie Thomas Cook vroeg deze week het faillissement aan, waardoor veel reizigers hun vakantie in het water zagen vallen.

René Bufkens is de eigenaar van het rad en kopieerde het idee naar eigen zeggen van een collega uit de Verenigde Staten: "Die mensen hebben het lastig nu, ze zitten toch maar wat te wachten. Als hun dag door een ritje in het reuzenrad wat opgevrolijkt kan worden, des te beter."

Het gratis rondje is geldig voor zowel buitenlanders die hier gestrand zijn, als Belgen die niet konden vertrekken op vakantie. Op vertoon van een reisdocument van Thomas Cook krijgen zij toegang tot de attractie. Bufkens: "Hoeveel gestrande reizigers er in Brussel zijn? Geen idee, maar ze zijn allemaal welkom. Al zijn het er honderden of zelfs duizenden."

De actie loopt tot zondagavond. Het reuzenrad is dagelijks open tussen 10u en 23u.

Het reuzenrad 'The View', georganiseerd door de stad Brussel op het Poelaertplein

| Bufkens: "Hoeveel gestrande reizigers er in Brussel zijn? Geen idee, maar ze zijn allemaal welkom. Al zijn het er honderden of zelfs duizenden."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Brussel-Stad , Samenleving , Events & Festivals , Poelaertplein , reuzenrad

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni