Grote Markt heeft een nieuwe bloemist

© Kabinet schepen van Economische Zaken Marion Lemesre (MR)
| De nieuwe bloemenwinkel is in het weekend open van 10 tot 18 uur. Daar kunnen afhankelijk van de vraag nog een paar weekdagen bijkomen.

Samen met zijn vrouw Enissa verkoopt David Maertens sinds het begin van deze maand bloemen op de Grote Markt. Ze nemen er de plaats in van de vorige bloemist die er meer dan een jaar geleden de brui aan gaf.

Het koppel, dat al bloemenwinkel “La Signature” in Anderlecht in zijn bezit heeft, verkoopt nu dus ook bloemen vanuit een standplaats tegenover het Stadhuis.

“Dankzij de komst van David en Enissa wordt een mooie traditie verdergezet. Het draagt ook bij aan de schoonheid en animatie van de Grote Markt”, klinkt het bij schepen van Economische Zaken Marion Lemesre (MR).

De winkel is open in het weekend van 10 uur tot 18 uur. Wanneer daar vraag naar is, kunnen daar ook nog enkele weekdagen bijkomen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?