Honderden supporters nemen afscheid van Mister Michel in Lotto Park

Bekijk ook de afspeellijst: zaterdag 17 en zondag 18 september 2022
Updated: 17-09-2022 - 15:04

Een vijfhonderdtal supporters en sympathisanten hebben zaterdag in het Lotto Park een laatste groet gebracht aan de gewezen Anderlecht-manager Michel Verschueren. Heel wat aanwezigen lieten een boodschap achter in het rouwregister. Zondagavond voor de match tegen Kortrijk volgt nog een eerbetoon aan Verschueren.

De kist van Mister Michel stond tussen 9 en 12 uur opgesteld aan de ingang van tribune 4, ter hoogte van het De Lindeplein in Anderlecht. Zijn kist was omgeven door bloemenkransen en enkele foto's van Verschueren in zijn tijd bij Anderlecht. Zijn zoon Michael Verschueren kwam ook langs om de supporters te bedanken voor hun aanwezigheid.

Niet enkel supporters, maar ook oud-medewerkers en oud-spelers zoals Georges Leekens of Michel De Wolf kwamen de voormalige voorzitter van paars-wit een laatste eer betuigen en schreven een afscheidsboodschap neer in het rouwregister. Het rouwregister zal ook beschikbaar zijn voor de competitiewedstrijd van zondag vanaf 18 uur.

Voor de aftrap van wedstrijd tussen RSCA en Kortrijk zondagavond volgt een minuut stilte in aanwezigheid van zijn zoon Michael Verschueren en andere familieleden. De spelers zullen ook een rouwband dragen.

De uitvaartplechtigheid van gewezen Anderlecht-manager Michel Verschueren vindt plaats op maandag 19 september in de Sint-Servaasbasiliek van Grimbergen in aanwezigheid van familie en vrienden en is enkel op uitnodiging toegankelijk.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?