26 juli 2013: Michel Verschueren in de tribune op de fandag met ploegvoorstelling van RSC Anderlecht
© PhotoNews | Michel Verschueren in de tribune op de fandag met ploegvoorstelling van RSC Anderlech

Laatste groet aan Mister Michel kan zaterdag in Lotto Park

© Belga
15/09/2022

De uitvaartplechtigheid van gewezen Anderlecht-manager Michel Verschueren vindt plaats op maandag 19 september in de Sint-Servaasbasiliek van Grimbergen in aanwezigheid van familie en vrienden en is enkel op uitnodiging toegankelijk. Dat laat Anderlecht donderdag weten.

Sympathisanten en supporters krijgen de kans een laatste groet te brengen aan 'Mister Michel'. Zaterdag (17 september) zal de kist tussen 9 en 12 uur opgesteld staan aan het Lotto Park aan de ingang van tribune 4, ter hoogte van het De Lindeplein in Anderlecht. Er kan ook een boodschap worden achtergelaten in het rouwregister.

Het rouwregister zal ook beschikbaar zijn voor de competitiewedstrijd van zondag vanaf 18 uur. Voor die wedstrijd tegen Kortrijk zal de club, samen met de supporters, zijn respect betuigen aan de voormalige manager, met onder meer een minuut stilte voor de aftrap in de aanwezigheid van zijn zoon Michael Verschueren en andere familieleden. De spelers zullen ook een rouwband dragen tijdens de wedstrijd.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie