Kerstmarkt in Sint-Pieters-Woluwe pakt uit met 'Stockel'-bier

© Bart Dewaele
| Het Dumonplein in Sint-Pieters-Woluwe wordt vanaf 12 december vier dagen lang ondergedompeld in de kerstsfeer.

Op het Dumonplein in Sint-Pieters-Woluwe vindt van 12 tot en met 16 december de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Bezoekers zullen daar in een verwarmde feesttent niet alleen kunnen genieten van lokale lekkernijen en internationale gerechten. Speciaal voor de gelegenheid wordt ook het kerstbier ‘Stockel’ gebrouwen.

Sint-Pieters-Woluwe bundelt zijn kerstactiviteiten onder de naam ‘Xmas Festival’. Daaronder valt een tentoonstelling die wordt aangeboden door de gemeente en natuurlijk ook een volledig overdekte en verwarmde kerstmarkt met de traditonele houten chalets.

Daar kan je terecht voor tartiflette, warme wijn en pannekoeken. Nieuw dit jaar is het ‘Stockel’-bier dat speciaal voor deze gelegenheid wordt gebrouwen. De kerstmarkt wordt officieel geopend op 12 december en is vier dagen lang toegankelijk tussen 18 en 22 uur ’s avonds.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?