Kunstenares gaat werfomheining in Noordwijk versieren

© Befimmo
| Kunstenaar Arnaud Kool mocht als eerste aan de slag met de werfomheining rond het Quatuorproject, waar voordien het Boudewijngebouw stond.

De Parijse kunstenares Céleste Gangolphe gaat de omheining rond de werf van het Quatuorproject opsmukken met muurschilderingen. In totaal krijgen vier kunstenaars die kans. “Ik wil vooral de nadruk leggen op het belang van harmonieus samenleven tussen mensen en hun omgeving in de stad."

Op de plek waar vroeger het Boudewijngebouw stond, op de hoek van de Boudewijnlaan en de Albert II-laan, wordt een nieuw kantorencomplex gebouwd met als naam 'Quatuor'. Op initiatief van eigenaar Befimmo krijgen vier kunstenaars de kans om de werfomheining te verfraaien. In september 2018 mocht Arnaud Kool er aan de slag gaan met zijn spuitbussen.

Vandaag is het de beurt aan de Parijse kunstenares Céleste Gangolphe. Tot september 2019 zal haar werk te zien zijn op de hekken rond de werf. “Ik wil vooral de nadruk leggen op het belang van harmonieus samenleven tussen mensen en hun omgeving in de stad”, zegt Céleste Gangolphe.

De omheining aan de Boudewijnlaan is meer dan 120 meter lang en zal er twee jaar staan.

celeste
© Befimmo
| Kunstenares Céleste Gangolphe voor de werfomheining in de Noordwijk

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?