Lichtgewonde bij brand in Sint-Joost-ten-Node

© PhotoNews
Updated: 14-06-2019 - 19:54

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is vrijdagvoormiddag een persoon lichtgewond geraakt bij een brand. Dat meldt de Brusselse brandweer. Het pand waar het vuur woedde, is minstens tijdelijk onbewoonbaar.

De Brusselse brandweer werd omstreeks 08.00 uur opgeroepen voor een woningbrand in de Liedekerkestraat. Ter plekke bleek het te gaan om een gebouw van drie verdiepingen en bleek het vuur te woeden op de zolderverdieping.

De bewoners hadden het gebouw al verlaten bij aankomst van de brandweer, maar één van hen moest met verwondingen aan de handen overgebracht worden naar het ziekenhuis.

De brandweer had de brand snel onder controle en de schade bleef beperkt, maar het gebouw is wel tijdelijk onbewoonbaar. De brandweer liet ook de elektriciteits- en gastoevoer afsluiten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?