Man bedwelmd door rook in Ukkel

© JP/BRUZZ
| De brandweer probeert de brand te blussen in de Wolstraat.

In Ukkel is de bewoner van een appartement op de Boetendaallaan maandagavond bevangen geraakt door de rook van een keukenbrand in zijn flat. Dat meldt de Brusselse brandweer. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeerde niet in levensgevaar. De flat is door de brand wel minstens tijdelijk onbewoonbaar.

Het vuur in de keuken van de flat op het gelijkvloers van een zes verdiepingen tellend gebouw brak kort voor 22 uur uit. Bij aankomst van de brandweer had een deel van de bewoners het gebouw al verlaten, terwijl het andere deel van de brandweer de raad kreeg in hun flats te blijven.

De bewoner van de getroffen flat had rook ingeademd en moest naar het ziekenhuis overgebracht worden. De brand was snel onder controle maar het vuur had wel de volledige keuken in de as gelegd. Omwille van de brand moest ook de elektriciteitstoevoer naar de getroffen flat afgesloten worden. Volgens de brandweer kende de brand een accidentele oorzaak.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?