Marc Noppen verkozen tot Zorgpersoonlijkheid 2021

© Bart Dewaele
| Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel.

UZ Brussel CEO Marc Noppen is verkozen tot ‘Zorgpersoonlijkheid van het Jaar 2021’. Hij mocht deze onderscheiding in ontvangst nemen bij de uitreiking van de tien awards van ZORGMagazine.

"De award van ‘Zorgpersoonlijkheid van het jaar’ gaat traditiegetrouw naar iemand die het afgelopen jaar het verschil kon maken, iemand die zijn of haar organisatie tot een hoger niveau hielp tillen. Die prijs gaat naar Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel in Jette", klinkt het vrijdag in een persbericht van ZORGMagazine.

De nominatie voor deze onderscheiding was een verrassing voor CEO, het was het directiecomité dat het initiatief nam om een dossier in te dienen.

“Ik ben heel blij met deze prijs, omdat het toch een heel speciaal jaar is geweest", reageert Noppen. "Ik ben vereerd dat mijn collega’s me zonder mijn medeweten hebben genomineerd. Deze prijs is er alleen gekomen omdat er een team van 3.800 collega’s achter me staat en is dan ook een erkenning aan alle collega’s van het UZ Brussel.”

Het UZ Brussel stootte in totaal voor twee onderscheidingen door naar de top 3 met een nominatie voor ‘Beste Externe Marketing’ en ‘Zorgwerkgever van het jaar’.

De Zorgwerkgever van het Jaar Awards zijn een initiatief van ZORGMagazine. De genomineerden en winnaars werden verkozen door een achtkoppige jury met professionals uit verschillende domeinen van de zorg. 113 dossiers werden ingediend, 30 inzendingen verdienden een nominatie en 10 organisaties vielen in de prijzen. Meer informatie op www.zorgwerkgevervanhetjaar.com.

Marc Noppen reageerde in BRUZZ Weekend:

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?