Miek Meeusen zoekt eigenaar van foto: 'Lijkt een fijne jeugdherinnering'

De foto die Miek vond in haar aangekochte boek.

Miek Meeusen kocht twee weken geleden een boek bij tweedehandswinkel Pêle-Mêle in het stadscentrum. Daarin trof ze een oude foto aan die wellicht toebehoort aan de vorige eigenaar van de roman. Miek wil het gezellige kiekje graag teruggeven. "Het lijkt namelijk een hele fijne jeugdherinnering."

In de Pêle-Mêle, zowat het Brusselse mekka voor tweedehandsboeken, op de Lemonnierlaan kocht Miek Meeusen in januari het boek De Eenzaamheid van de Priemgetallen, de debuutroman van de Italiaanse schrijver Paolo Giordano. In het boek vond ze een foto, die door een van de vorige eigenaars gebruikt is als bladwijzer.

"Het lijkt een fijne jeugdherinnering van iemand. Daarom wil ik de foto, die volgens mij als bladwijzer gebruikt werd, graag aan de eigenaar ervan terugbezorgen", aldus Miek. Op het kiekje zijn zes breedlachende personen te zien gekleed in wat op de outfit van de scouts lijkt.

Miek deed via Facebook al oproepen om de eigenaars terug te vinden. Ook BRUZZ wil haar helpen bij de zoektocht. Wie één van de personen op de foto herkent of weet tot welke jeugdbeweging deze goedgemutste mensen horen, kan ons contacteren via Facebook of via redactie@bruzz.be.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?