Molenbeeks woonproject Dubrucq voorgesteld

Dinsdagmiddag ziet het woonproject Dubrucq in Molenbeek officieel het licht. Daar staan 13 nieuwbouwappartementen ter beschikking voor mensen met een gemiddeld inkomen. De achtergevel kijkt uit op de groene ruimten van de site Thurn & Taxis.

De Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij, beter gekend als citydev.brussels, heeft het woonproject Dubrucq samen met architectenbureau R2D2 ontworpen. De appartementen zijn gelegen in Molenbeek, tussen de metrostations Belgica en Pannenhuis. De woonsite Dubrucq bestaat uit dertien appartementen en evenveel parkeerplaatsen. 

Het project kadert in het voornemen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest om betaalbare appartementen aan te bieden aan mensen met een gemiddeld inkomen. Zo betaalt het Gewest zelf 30 % procent van de prijs. Citydev.brussels laat weten dat de meeste appartementen ondertussen al een eigenaar hebben.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?