Molenbekenaar Héritier eerste Brusselse Ketnet-wrapper

© BRUZZKet
| Héritier Tipo (22) uit Sint-Jans-Molenbeek
Updated: 23-05-2022 - 13:02

De 22-jarige Héritier Tipo uit Sint-Jans-Molenbeek wordt de allereerste wrapper voor de VRT-jongerenzender Ketnet die in Brussel opgroeide. Samen met Nidal van Rijn en Thomas De Smet werd hij gekozen uit meer dan 4.000 kandidaten.

"Oh my god! Kan iemand mij wakker schudden? Want ik ben de eerste Brusselse Ketnet-wrapper! Ik heb er enorm naar uitgekeken en nu gebeurt het! Can’t wait to start!" stuurt Héritier met het enthousiasme van een echte Ketnet-wrapper zijn vreugde de wereld in.

De student Organisatie en Management aan de Erasmushogeschool in Brussel, die ook danst en zingt, dong sinds januari mee naar een rol als Ketnet-wrapper bij de VRT. De afgelopen weken maakten de Ketnetters kennis met de tien finalisten in het programma ‘Wie wordt wrapper’.

Eerste Brusselse Ketnet-wrapper

Aan de spannende zoektocht kwam vanochtend een einde: Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet werden verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers. Héritier, die als echte Brusselaar vlotjes Frans, Engels en Nederlands spreekt, vervoegt met Nidal en Thomas vanaf nu Sarah Mouhamou, Sander Gillis en Gloria Monserez in het gloednieuwe wrappers-team van Ketnet. Daarmee wordt hij de eerste in Brussel geboren Ketnet-wrapper.

Komende week kunnen de Ketnetters de nieuwe Ketnet-wrappers ontmoeten op het Ketnet Feestweekend in Plopsaland De Panne. De eerste avonturen van Héritier, Nidal en Thomas zijn ook volgen in de vlog #NEWBIES vanaf woensdag 25 mei op Ketnet.be, VRT NU en in de Ketnet-app.

Wie niet kan wachten, kan alvast hier op wandel met ket Héritier in Sint-Jans-Molenbeek

Héritier in gesprek met BRUZZ in het programma Uptown met Robbe.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?