Ongeval met politiewagen aan Kruidtuin

(archiefbeeld)

Ter hoogte van de Kruidtuin is de Koningsstraat afgesloten voor het verkeer door een aanrijding tussen een personenwagen en een politiewagen. Daarbij raakte één persoon gewond.

Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag rond 14.25 uur, schrijft La Capitale, op het kruispunt van de Koningsstraat en de Kruidtuinlaan. Daar vond een botsing plaats tussen een personenwagen en een politieauto.  Dat wordt ook bevestigd aan BRUZZ door Olivier Slosse van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene.

Bij het ongeval raakte alleen de bestuurder van de personenwagen gewond. Die werd naar het ziekenhuis gebracht, maar over zijn of haar toestand is nog niets bekend. Andere inzittenden waren er niet.

De vijf inspecteurs die in het politievoertuig van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene zaten, zijn ook naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle. “Maar zij hebben geen levensbedreigende verwondingen opgelopen”, aldus Slosse.

De Koningsstraat is momenteel afgesloten. De politiezone Brussel Noord is ter plaatse voor een onderzoek naar het ongeval. Trams 92 en 93 zijn onderbroken tussen Kruidtuin en Louiza.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?