Ongeval met vluchtmisdrijf in Ukkel

© Peter Dhondt-BRUZZ
| De Brusselse politie.

In de Brusselse gemeente Ukkel heeft zich donderdagochtend een ongeval met vluchtmisdrijf voorgedaan. Dat meldt de lokale politie van de zone Marlow (Ukkel/Oudergem/Watermaal-Bosvoorde). De inzittenden van het voertuig dat het ongeval veroorzaakte, zijn na de klap op de loop gegaan. Voorlopig konden ze nog niet opgespoord worden.

Het ongeval vond donderdagochtend omstreeks 06.30 uur plaats op de Alsembergsesteenweg in Ukkel. Een Citroën met Franse nummerplaat botste daar in nog onduidelijke omstandigheden tegen drie geparkeerde voertuigen. Zowel de Citroën als één van de geparkeerde voertuigen, een Porsche, raakten daarbij zwaar beschadigd.

Volgens getuigen gingen de inzittenden van de Citroën, twee jonge mannen, na de klap op de loop. Ze zouden ook een kind bij gehad hebben, dat ongeveer twee jaar oud zou geweest zijn, maar in de Citroën zat geen kinderzitje en in de omliggende ziekenhuizen werd geen gewond kind binnengebracht, aldus de politie.

De eigenaar van de Citroën kon intussen wel geïdentificeerd worden maar of hij in de wagen zat en wie de andere inzittenden waren, is nog niet duidelijk.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?