Ook Filip en Mathilde komen - op de fiets - een kijkje nemen

© Photonews
| (archiefbeeld)

Koning Filip en koningin Mathilde zijn, samen met hun jongste kinderen prinses Eleonore en prins Emmanuel, zondagmiddag met de fiets een uitstap gaan maken in Brussel. Ze bezochten het bedrijvencentrum Ateliers des Tanneurs, aldus een woordvoerder van het Paleis. Het behoort tot de vaste gewoonten van het koningspaar om op de Autoloze zondag een fietstrip door de binnenstad te maken.

Het vorstenpaar en hun jongste kinderen fietsten van het paleis in Laken naar de Ateliers des Tanneurs. Dat bedrijvencentrum ligt tussen de Zavel, het Vossenplein en het station van de Kapellekerk.

Het bedrijvencentrum Les Ateliers des Tanneurs bevindt zich in het voormalige Wijnpaleis en de voormalige warenhuizen Merchie-Pède. Dit uitgebreide complex in art nouveau-stijl van meer dan 8000 m2 is volledig gerenoveerd. Bijna 5000 m2 van het bedrijvencentrum wordt voorbehouden voor economische activiteiten: productieruimtes, kantoren, polyvalente en commerciële oppervlaktes voor start-ups, maar ook een restaurant in de Vatenhal.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?