| De politie heeft donderdag een opsporingsbericht verspreid om de dader van de dodelijke steekpartij op het Bethlehemplein in Sint-Gillis te vinden. Maandag overleed daar een jongeman (op de foto rechtsboven) na een messteek.

Politie op zoek naar dader dodelijke steekpartij in Sint-Gillis

© Belga
01/12/2022

De politie heeft donderdagnamiddag op vraag van de onderzoeksrechter een opsporingsbericht verspreid om de dader van de dodelijke steekpartij op het Bethlehemplein in Sint-Gillis te vinden. Maandag overleed daar een 20-jarige man na een messteek.

De jongeman werd maandag omstreeks 18.00 uur met een steek in de hals neergestoken. Hij overleed aan zijn verwondingen. Er werd toen al snel een verdachte opgepakt, maar het bleek uiteindelijk om een ooggetuige te gaan.

Het Brusselse parket opende een gerechtelijk onderzoek voor doodslag. De politie verspreidt nu een opsporingsbericht en vraagt aan getuigen die de feiten hebben zien gebeuren, of die ter plaatse waren op het Bethlehemplein in Sint-Gillis, zich te melden bij de politie.

Wie meer informatie heeft over de zaak wordt gevraagd om contact op te nemen met de speurders via opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800 30 300. Het opsporingsbericht kan nagelezen worden op www.politie.be.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni