Prikje op ritme van zomerse housebeats? Dat kan in vaccinatiecentrum Heizel

© Belgaimage
| Het vaccinatiecentrum op de Heizel: 70% van de bevolking gevaccineerd zou groepsimmuniteit betekenen.

Alle Brusselaars van achttien jaar en ouder kunnen op woensdag 30 juni zonder afspraak zich op de Heizel laten vaccineren op het ritme van zomerse housebeats. De Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC) belooft een 'onvergetelijke ervaring' met artiesten USX x Izoard en DJ Licious.

Van 16u tot 21u kunnen Brusselaars vanaf 18 jaar zich op 30 juni aanbieden in het vaccinatiecentrum van de Heizel voor een vaccin van Johnson & Johnson, zonder vooraf een afspraak te maken. Dat gebeurt tijdens een 'Vacci-boost'-evenement, georganiseerd door de GGC.

"Artiesten USX & Izoard en DJ Licious garanderen dat jij je die dag kan laten vaccineren op zomerse housebeats", klinkt het. "Zo maken we van jouw vaccinatiemoment een onvergetelijke beleving"

Personen jonger dan 41 jaar die het Johnson & Johnson toegediend krijgen, worden voldoende geïnformeerd en dienen dit schriftelijk te bevestigen, laat de GGC nog weten.

Jongeren tussen 16 en 18 jaar oud komen enkel in aanmerking voor vaccinatie met het Pfizer-vaccin en moeten daarom vooraf een afspraak maken.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?