| Natacha de Crombrugghe.

Reisgenoot van vermiste Natacha in Peru maakt zich grote zorgen

JV
© BRUZZ
05/02/2022

“De kans dat ze verloren is gelopen, is niet uitgesloten", zegt de reisgenoot van de vermiste Brusselse Natacha, Marius Pons-Bordeaux. "Het was die dag ook geen supermooi weer. Ik hoop dat we de persoon waar ik heel veel om geef snel terugvinden."

Pons-Bordeaux getuigt zaterdag in Het Laatste Nieuws.

Het is al twee weken geleden, sinds 23 januari, dat de 28-jarige Natacha de Crombrugghe uit Linkebeek nog iets van zich liet horen. Ze is op rondreis in Peru en vertrok in haar eentje naar de Colcakloof, een toeristische bestemming in het zuiden van het land. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Ze is 1,65 meter groot. Ze heeft lang bruin golvend haar en draagt soms een bril. Op het ogenblik van haar verdwijning had ze een zwart-turkooizen rugzak bij zich. Het is mogelijk dat ze een zwarte jas met kap, wandelkledij en baskets draagt.

De politie vraagt aan personen die haar gezien hebben of met haar gecommuniceerd hebben de dagen voor haar verdwijning om zich te melden. Contact opnemen met de speurders kan via opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800/30 300.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni