Rode Duivels-kapper opent nieuwe vestiging in Sint-Gillis

ZM
© BRUZZ
03/07/2020

Coupe Mertens, haren à la Batshuayi of een strakke kuif zoals Alderweireld? Mathieu Nayis knipt als officiële kapper van de Rode Duivels de coiffures van onze Belgische voetbalsterren. In 2015 opende hij zijn eerste zaak in Anderlecht en nu, vijf jaar later, viert hij de opening van zijn vijfde en nieuwste zaak.

Na de vestigingen in Waver, Braine-l'Alleud en Sint-Niklaas keert Mathieu Nayis terug naar Brussel. Zijn kapsalon Louise vestigt zich namelijk aan de Charleroise Steenweg, op een steenworp van de prestigieuze Louizalaan. “Gisteren verliep alles vlekkeloos. Er was veel volk en de sfeer zat goed. Vaste klant Eden Hazard is ook langsgekomen,” zo vertelt Nayis ons.

VIP-formule

Hij legt uit dat de privacy van zijn klanten centraal staat en dat er daarom geen foto’s zijn gemaakt op de opening. “Mijn klanten kunnen mij vertrouwen. Dat zorgt ervoor dat ze vrij spreken, alsof ze thuis zijn.” Nayis wil deze vertrouwelijke sfeer ook doortrekken naar zijn VIP-formule. Daarin krijgt de klant de volledige eerste verdieping van het kapsalon voor zich alleen, met allerlei extraatjes zoals een bar en playstation.

Nayis zelf zal vanaf nu vooral in zijn nieuwste zaak aanwezig zijn, maar belooft ook te wisselen tussen zijn andere vestigingen. Ook de Rode Duivels die hun lokken aan hem toevertrouwen zullen omwille van de VIP-formule vooral naar Louise komen, maar niet uitsluitend. “Volgende maand komt Toby Alderweireld bijvoorbeeld naar ons kapsalon in Sint-Niklaas.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Gillis, Samenleving, kapper , opening

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni