Stad Brussel verspreidt hygiënemaatregelen op digitale reclameborden

© Clear Channel
| Een reclamepaneel van Clear Channel.

De stad Brussel krijgt in de strijd tegen Covid-19 steun van Clear Channel. Vanaf donderdag worden de hygiënemaatregelen van de FOD Volksgezondheid over heel de stad uitgezonden op de digitale borden van het advertentiebedrijf.

De digitale schermen van Clear Channel staan over heel Brussel verspreid, zowel op straat als in de metrostations. Aan station Delta, de Van Praetbrug, het De Brouckèreplein en de Keizer Karellaan hangen zelfs vier enorme digitale schermen van tientallen vierkante meters. Op al die schermen zal informatie van de FOD Volksgezondheid over de essentiële hygiënemaatregelen tijdens deze coronacrisis verschijnen.

"We gebruiken alle mogelijke communicatiekanalen om onze bevolking op de hoogte te houden en te informeren over de te nemen maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Via de digitale borden beschikken we over een extra medium om deze info te verspreiden. Ik wil Clear Channel dan ook bedanken om hiervoor kosteloos zendtijd vrij te maken", zegt Philippe Close, burgemeester van Stad Brussel.

De informatiecampagne krijgt zelfs een nationale impact, want Clear Channel zal de hygiënemaatregelen binnenkort op al haar 15.500 reclamepanelen en digitale schermen in België tonen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?