© Google Maps | Een medewerkster van de winkel raakte tijdens de overval lichtgewond.

Twee daders op de vlucht na gewapende overval in Neder-over-Heembeek

GR
© BRUZZ
10/11/2020

Twee gewapende overvallers hebben gisteren een hold-up gepleegd op een filiaal van supermarktketen Carrefour in Neder-over-Heembeek. Een medewerkster van de winkel raakte daarbij lichtgewond. De politie is een onderzoek gestart en maakt gebruik van camerabeelden om de voortvluchtige daders op te sporen.

Omstreeks 18u50 maandagavond drongen twee overvallers gewapend de Carrefour Express in de Frans Vekemansstraat in Neder-over-Heembeek binnen. Ze hielden de klanten en het personeel van de winkel onder schot terwijl ze de inhoud van de kassa’s buit maakten.

Daders op de vlucht

Hoewel er geen schoten werden gelost, raakte toch een medewerkster lichtgewond. Zij moest niet worden overgebracht naar het ziekenhuis, maar was wel danig onder de indruk van de gebeurtenissen.

Over het profiel van de daders is voorlopig weinig geweten. Zij wisten aan de politie te ontsnappen en zijn nog steeds voortvluchtig. De politie is ondertussen wel een onderzoek gestart en maakt gebruik van camerabeelden van de winkel en de buurt om de twee dieven te identificeren en op te sporen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Neder-Over-Heembeek, Samenleving, gewapende overval, Carrefour Express

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie