Vader vermiste Théo Hayez geeft niet op

© RV

Anderhalve maand nadat de vader van de vermiste Théo Hayez terugkeerde naar België, vertrekt hij terug naar Australië. Daar hoopt hij zijn zoon levend terug te vinden. “De hoop is gering, want we moeten realistisch zijn.”

“We willen vooral antwoorden op de vragen die er nog steeds zijn,” vertelt de vader aan de Australische media, schrijft La Capitale. Drie maanden nadat zijn 18-jarige zoon vermist raakte, geeft de vader de hoop niet op en keert hij terug naar Australië.

“Maar de hoop is gering, want we moeten realistisch zijn,” klinkt het. “We hebben een akkoord met de politie. Vorige maand hebben we hen enkele vragen gesteld en we hopen dat ze intussen antwoorden op die vragen hebben gevonden.”

Théo Hayez werd eind mei voor het laatst gezien in een bar in Byron Bay, een kuststad in Australië. De 18-jarige Brusselaar was al acht maanden aan het reizen in Australië toen hij verdween. Hoewel de politie de zoektocht gestaakt heeft, kan de familie van de jongen nog steeds rekenen op de inzet van vrijwilligers uit Byron Bay om Hayez op te sporen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?