Vermoedelijke drugdealer opgepakt in Elsene

© Diego Charlón Sánchez

De Brusselse lokale politie heeft vorige week dinsdag in Elsene een vermoedelijke drugdealer opgepakt. De man, die voorwaardelijk vrij was na een carjacking, had een kleine hoeveelheid drugs en een aanzienlijke hoeveelheid cash geld op zak. Dat meldt het Brusselse parket dinsdag.

Een patrouille van de anti-agressiebrigade merkte de 27-jarige man vorige week dindsdag op in de Bouréstraat in Elsene toen hij wegdook bij het zien van de politie. De agenten stapten op de man af om hem te controleren en zagen daarbij dat hij heel wat moeite deed om zich te ontdoen van de joint die hij in de hand hield. Bij een fouille vonden de agenten een kleine hoeveelheid cannabis en twee gsm's.

Toen de agenten vervolgens het pakje sigaretten van de man aan een nadere controle onderwierpen, en daarin 4 gram cocaïne vonden, probeerde de twintiger er vandoor te gaan. Hij werd echter tegengehouden en in zijn wagen troffen de agenten 1.280 euro cash geld aan.

Nazicht leerde dat de twintiger al gekend stond voor 24 feiten en voorwaardelijk vrij was na een veroordeling voor carjacking. De man werd na verhoor voorlopig vrijgelaten, maar het onderzoek is nog lopende.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?