Vier dagen pop-up plantenbeurs in Elsene

© Facebook PUP

Wie tijdens het lange weekend op zoek is naar stadsplanten, kan terecht in See U, de voormalige rijkswachtkazerne in Elsene. Van 15 tot 18 augustus stalt de pop-up winkel PUP daar meer dan 160 plantensoorten uit.

Met de plantenbeurs wil pop-up winkel PUP (Plezante en Uitzonderlijke Planten) originele binnenhuisplanten aanbieden. Ongeveer 160 plantensoorten krijgen er een podium, waarvan zo’n 60 procent in België werd geteeld.

“Ik zoek vooral uitzonderlijke plantjes, die een beetje bizar zijn en in de mode,” zegt organisatrice Roxane Nassens aan de RTBF. “De urban jungle is echt heel populair momenteel.”

Voor liefhebbers die willen leren hoe ze hun plantjes optimaal kunnen verzorgen, worden verschillende workshops georganiseerd op de site van See U. PUP is nog open tot zondag, telkens van 10 uur tot 19 uur.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?