Wagen valt verdieping naar beneden op parking in Oudergem

© Sudinfo
| De bestuurster vergiste zich bij het schakelen. Ze zette de auto in achteruit in plaats van in eerste versnelling. Het voertuig schoot op die manier door de balustrade en kwam zo gekanteld een verdieping lager terecht.

Op de parking van supermarktketen Carrefour aan de Vorstlaan in Oudergem is zaterdagnamiddag een wagen een verdieping naar beneden gevallen. Dat meldt de Brusselse brandweer. De bestuurster, een dame op leeftijd, raakte daarbij gewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 15u30 toen de vrouw zich van versnelling vergiste en haar wagen niet in eerste versnelling zette, maar in achteruit. Het voertuig, een Fiat Panda, ging door de balustrade van de parking, viel een verdieping naar beneden en kwam op twee andere wagens terecht.

De bestuurster moest door de brandweer bevrijd worden, waarna ze voor verzorging werd overgebracht naar het ziekenhuis. Op geen enkel moment was haar leven daarbij in gevaar.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?