Week van de Kraamzorg: Muntpunt ontvangt prille moeders

© Expertisecentrum Kraamzorg Volle Maan

Expertisecentrum Kraamzorg Volle Maan viert van 6 tot 12 mei de week van de Kraamzorg. Woensdag nodigt het in Muntpunt moeders, vaders en baby's uit voor een laagdrempelige, informatieve en speelse dag.

Vandaag zijn aanstaande en kersverse ouders, met of zonder baby, welkom in Muntpunt voor workshops, infostandjes, moedergroepen en voorlees- en speelmomenten voor de allerkleinsten. Zaterdagmiddag kunnen vrouwen met al hun vragen over borstvoeding terecht bij een vroedvrouw en al meer ervaren moeders.

“Dit jaar gaat er veel aandacht naar duurzaamheid, zo is er de workshop Babies for climate, omdat we merken dat steeds meer moeders op zoek zijn naar duurzame alternatieven”, legt Hanan Ben uit, vroedvrouw en stafmedewerker bij Expertisecentrum Kraamzorg Volle Maan. “Zo is er bijvoorbeeld een stand die informatie geeft over het aanbod draagdoeken.”

Deze dag wordt georganiseerd door het expertisecentrum Kraamzorg Volle Maan in samenwerking met verschillende Brusselse partners, naar aanleiding van de week van de Kraamzorg.

Brusselse week van de Kraamzorg 6/5 – 12/5, Muntpunt

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?