| Een vorige editie van Paradise City (archiefbeeld).

Bibi Seck, Yellowstraps en Nico Morano op affiche Paradise City Festival

© Belga
28/02/2024

Paradise City Festival, het elektro- en technofestival dat bekendstaat om zijn ecologische visie, heeft woensdag een resem nieuwe namen aan de affiche toegevoegd. Onder meer Bibi Seck, Nico Morano, Floating Points en Yellowstraps zakken in juni af naar Perk.

In totaal kondigde het festival ruim veertig nieuwe artiesten aan. Techno- en housebeats zullen onder meer komen van DJ Koze, Jane Fitz, MR. G, Dixon en Ron Trent. Snellere en energiekere beats worden verwacht van Angel D'lite & DJ Sweet6teen, Gerd Janson & Partiboi69 en Merve & Narciss.

Op de Live Stage zijn onder meer Bibi Seck, YellowStraps, Jennifur, Floating Points en Kiasmos nieuw aangekondigd. Eerder was al bekend dat Job Jobse, Maribou State, Nosedrip, Blck Mamba en Bonobo zullen spelen in Perk.

Paradise City vindt plaats aan het Kasteel van Ribaucourt in Perk (Steenokkerzeel) van 28 tot en met 30 juni. Zo goed als alle early-bird tickets zijn intussen uitverkocht, de reguliere ticketverkoop is daarmee van start gegaan. Alle informatie over de ticketverkoop en de line-up is te vinden via de website.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni