Circle Park trapt zomer af met Dour Festival

TP
© BRUZZ
14/06/2024

Vorig jaar vreesden de organisatoren van Circle Park nog dat ze niet mochten terugkeren, maar voor het derde jaar op rij kan iedereen weer terecht op de industriële site in de wijk Klein Eiland in Anderlecht. Vanavond wordt de Season Opening gevierd in samenwerking met Dour Festival.

Vrijdag start dé zomerbestemming van Brussel, Circle Park, weer op. Dat viert het evenement, samen met een line-up gecreëerd door Dour Festival. Otis, NMSS, De Schuurman, Shawiya Tribe en Tropical DJipsies zullen tussen 16 uur en 22 uur te horen zijn op de open air.

Normaal gezien zou Circle Park vorig jaar voor het laatst georganiseerd worden, "maar de werken die op de site voorzien waren, zijn uitgesteld", aldus Lorenzo Serra, een van de drijvende krachten achter het evenement.

Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdagen en zaterdagen. De donderdagen werden afgeschaft. In totaal zullen er tussen 14 juni en 22 september maar liefst 30 open airs georganiseerd worden. Onder andere C12, UMI en Not Your Techno staan nog op de affiche in juni en juli. Voor augustus en september zijn er nog geen namen bekend.

Wie sportief aangelegd is, maar niet van dansen houdt, kan zich uitleven op het terrein tijdens een beachvolley- of padelmatch en nadien uitrusten in de zomerbar. In die zomerbar staan er ook nog eens verschillende socioculturele programmaties gepland, waaronder initiaties, concerten en voorstellingen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Events & Festivals , circle park , klein eiland , Dour , bruzz ice

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni