20230625 COULEUR CAFE DAG 3 DSC01262

Charlotte Adigéry, STIKSTOF en JPEGMAFIA op Couleur Café

© Belga
08/02/2024
Updated: 08/02/2024 07.23u

Couleur Café heeft acht nieuwe namen toegevoegd aan zijn affiche. Dat meldt de organisatie van het festival in een persbericht. Couleur Café vindt op 28, 29 en 30 juni plaats in het Brusselse Ossegempark.

Vrijdag wordt de line-up aangevuld met Alpha Steppa & Awa Fall. "Het kenmerkende future-dub-geluid van Alpha Steppa, gecombineerd met de krachtige zang van Awa Fall, creëert een onweerstaanbare mix voor liefhebbers van soundsystem- en reggae-dubs", aldus Couleur Café. Het duo vervoegt Tyla, Disiz en MonoNeon vrijdag.

Het uit Pamplona afkomstige Iseo & Dodosound prijkt zaterdag op de line-up. Later op de festivaldag komt ook Tetra Hydro K het festival van dub voorzien. Ten slotte kunnen bezoekers zaterdag genieten van "een van de meest inspirerende figuren uit de Londense jazzscene: de veelgeprezen saxofoniste Nubya Garcia".

Chef-rapper Action Bronson

Dancehall-artiest Busy Signal zakt ook af naar het festival aan de voet van het Atomium. Eerder werd ook al bekend dat onder meer Amerikaanse chef-rapper Action Bronson en de rapper Brihang beiden gepland staan zaterdag

Ook de Amerikaanse experimentele hiphopartiest JPEGMafia en het Gentse electroduo Charlotte Adigéry en Bolis Pupul trekken naar Brussel eind juni. Zij zullen zondag optreden op het festival. Als klap op de vuurpijl heeft Couleur Café "de eer een internationaal icoon met een indrukwekkende staat van dienst te verwelkomen: de getalenteerde Nigeriaanse zangeres, songwriter en componiste Tems". Zondag treden ook het Brusselse hiphop-ensemble STIKSTOF, Fatoumata Diawara en Nubiyan Twist op.

Een dagticktet is verkrijgbaar voor 56 euro. Combitickets kosten 119 euro. Wie voor een combiticket wil gaan met camping inbegrepen, telt daar 135 euro voor neer.

Couleur Café 2024

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Laken , Cultuurnieuws , Muziek , Couleur Café 2024 , Couleur Café , Ossegempark , charlotte adigéry , STIKSTOF , jpegmafia

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni