Muzikant Susobrino van label en collectief Noannaos

Yaqine Hamzaoui

| Muzikant Susobrino van label en collectief Noannaos.

De vijf inzichten

Susobrino: ‘De wereld heeft liefde nodig’

Michaël Bellon
© BRUZZ
21/06/2024

Muzikant Susobrino van label en collectief Noannaos bouwt zaterdag met vier bevriende acts een Latin core-feestje op het rooftop-festival Out Loud van de Beursschouwburg. Voor het dak eraf gaat, deelt hij hier vijf levenswijsheden.

Als je intentie goed is, hoef je je niet te verantwoorden
Ik ben een beetje een overthinker. In gesprekken vraag ik me soms af of mensen me misschien niet verkeerd interpreteren of negatief vertalen. Een oude vriend verzekerde me dat als je intentie goed is tijdens zo'n gesprek, je je daar niet druk over hoeft te maken. Ik kan nu eenmaal niet ieders brein linken aan het mijne.

Een vriendengroep met verschillende achtergronden en skills is enorm inspirerend
Ik heb vrienden van over de hele wereld, die allemaal een andere opvoeding en thuissituatie hebben gehad. Dat geeft je meer inzichten en respect voor de complexiteit van het leven. De vrienden van Noannaos, PDJ, Brikabrak, Gloom Club, Decoratelier, Vieze Voorzitter, Verseas en Inhumaine hebben allemaal uiteenlopende achtergronden. Dat zorgt voor coole ideeën, waardoor je blijft groeien.

Wacht op niemand, want niemand wacht op jou
Dat klinkt heftig, maar wat ik bedoel is dat je zelf initiatief moet nemen. Zo ben ik momenteel in Mexico, omdat ik mezelf min of meer heb uitgenodigd bij een vriend die onlangs had laten vallen dat hij me hier shows kon fixen. Dan moet je niet wachten op een officiële uitnodiging.

Ga eens alleen op reis
Zowel mentaal als sociaal is dit een aanrader. Jij beslist waar je naartoe gaat en wie je wilt leren kennen. Door in je eentje in een andere cultuur te stappen, kan je ook echt je persoonlijkheid veranderen.

Geef liefde aan de wereld
Dit behoeft niet veel uitleg. Ik voel dat de wereld liefde nodig heeft. En ik geloof ook dat als ik liefde en passie in mijn muziek steek, ik ze ook kan doorgeven.

Susobrino, King Kami, Nick León, DJ Hidrataccioni & NMSS staan op 22/6 op Out Loud, beursschouwburg.be; op 20/11 speelt Susobrino in de AB, abconcerts.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Events & Festivals , Muziek , Susobrino , Noannaos , Latin core , Out Loud , Beursschouwburg

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni