Tessa Dixson en Susobrino op eerste Belgische livestream festival

© Victor Pattyn
| Tessa Dixson

Muziekcollectief Artists Unlimited lanceert komende zondag een volledig Belgisch muziekfestival via livestream. Met Tessa Dixson en Susobrino is ook Brussel verzekerd op de line-up.

Vorige week besloot de Nationale Veiligheidsraad alle zomerfestivals te annuleren door de coronacrisis. Artists Unlimited, een collectief van artiesten en muziekfans, "bleef echter niet bij de pakken zitten en besloot: de show must go ONline!" In samenwerking met de Ancienne Belgique, Trix, Vooruit en Handelsbeurs organiseert het collectief op zondag 26 april het eerste Belgische Livestream Festival.

Op de affiche: Nick Bril, Absynthe Minded, Sioen, Noémie Wolfs, Tessa Dixson, An Pierlé + Koen Gisen, Gregory Frateur, Rare Akuma en Susobrino. Om geluids-, beeld- en streamingkwaliteit van de bovenste plank te kunnen garanderen, werkt Artist Unlimited samen met productiehuizen CK Productions en Videohouse.

Een ticket voor het festival kost 10 euro en kan vanaf maandag 20 april gekocht worden via www.artistsunlimited.online. De livestream zal uitgezonden worden op 26 april, van 15.30 tot 23 uur. Een uur voor het festival van start gaat, krijgen de bezoekers een link om de livestream te kunnen volgen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?