Romeo Elvis vertrekt naar de Verenigde Staten voor nieuw project

JP
© BRUZZ
24/02/2024

De Brusselse rapper Romeo Elvis vertrekt naar de Verenigde Staten voor een nieuw project, zo blijkt uit een interview met Bel RTL.

De rapper heeft bevestigd dat hij na zijn optreden in de Parijse concertzaal L'Olympia op 22 maart voor enkele maanden op reis zal vertrekken om aan een - voorlopig nog mysterieus - project te werken. Hoewel details schaars zijn, hint Romeo Elvis dat het project meer omvat dan alleen een nieuw album.

Tijdens een uitzending van Bel RTL op maandag 19 februari heeft hij al wel een tipje van de sluier opgelicht over zijn bestemming: hij volgt in de voetsporen van de Franse rapper Doc Gynéco, die in de jaren 1990 naar Los Angeles vertrok.

De presentator van Bel RTL suggereert dat er mogelijk een samenwerking zal komen met rapper Damso. Damso kondigde eind vorig jaar aan dat hij met de camper - een reizende studio - op pad zou gaan door de Verenigde Staten. Ook hij wilde voorlopig niets kwijt over het project. Een eventuele samenwerking is voorlopig niet door Romeo Elvis bevestigd.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni