Lola Wajnblum, Esther Buabadi en Veronique Zang Bikoula van RSCA Women vieren de net gewonnen landstitel op 29 April 2023 op het veld van OH Leuven.

| Lola Wajnblum, Esther Buabadi en Veronique Zang Bikoula van RSCA Women vieren de net gewonnen landstitel op 29 april 2023 op het veld van OH Leuven.

Anderlecht bindt Red Flame Lola Wajnblum een seizoen langer aan zich

© Belga
31/05/2023

Red Flame Lola Wajnblum verdedigt ook volgend seizoen de kleuren van Anderlecht, zo bevestigden de Brusselaars woensdagmiddag.

"Het seizoen van Lola Wajnblum kwam vorige zomer door een onfortuinlijke blessure tot een abrupt einde in de voorrondes van de Champions League", klinkt het op de website van de Brusselse club. Wajnblum - een flankaanvaller die ook verdedigend uit de voeten kan op de flanken - kon pas in de laatste wedstrijd tegen AA Gent opnieuw aansluiten bij de selectie.

"Iedereen hoopt dat de blessurezorgen van Lola nu achter haar liggen en ze binnenkort opnieuw haar talent kan tentoonspreiden op het veld", aldus Anderlecht.

De jeugdspeelster van Standard trok in 2013 naar paars-wit, waar ze tot 2017 bleef. Daarna speelde ze opnieuw vier seizoenen voor de Rouches, waarna ze ook een jaar bij OH Leuven verbleef. Sinds vorige zomer zit Wajnblum opnieuw bij kampioen Anderlecht.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni