Anderlecht huurt De Zeeuw en ziet Biglia terugkeren

© FM Brussel
23/01/2013
Dinsdagavond landde Lucas Biglia dan toch in Brussel. Net voor de terugkeer van de verloren zoon versterkte Sporting Anderlecht zich echter met Demy De Zeeuw. De 27-voudige Nederlandse international kan een grote concurrent worden van Biglia.

Biglia verscheen begin januari niet op het trainingskamp in Turkije. De Argentijn bleef uiteindelijk bijna drie weken weg. Officieel omdat hij last had van migraine. Meer waarschijnlijk is dat hij met een transfer in zijn hoofd zat. Geen enkele club lijkt echter bereid om de hoge vraagprijs voor de kapitein van paars-wit (8 miljoen) op te hoesten.

Enkele uren voor Biglia landde op Zaventem, liet Anderlecht weten dat het Demy De Zeeuw huurt van Spartak Moskou. De 29-jarige De Zeeuw, die al 27 keer uitkwam voor het Nederlands elftal, is een middenvelder met naam. Hij speelde eerder voor AZ en Ajax voor hij naar Rusland trok. In Moskou kon hij echter nog niet zijn stempel drukken. Bij Anderlecht hoopt hij op meer speelkansen. Dat is slecht nieuws voor Biglia.

In het huurcontract met De Zeeuw heeft Anderlecht ook een aankoopoptie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni