Basic-Fit Brussels niet opgewassen tegen Luik

© Basic-Fit Brussels

Basic-Fit Brussels heeft op de achtste speeldag van de EuroMillions League nog maar eens een nederlaag geleden. Dit keer was Luik in eigen huis te sterk voor de Brusselaars: 82-90.

Luik is goed op weg om een reeksje neer te zetten in de EuroMillions League basketbal. Vorig weekend gingen in eigen huis de Antwerp Giants voor de bijl en ook deze speeldag stond er tegen Basic-Fit Brussels geen maat op de Luikenaars.

Halfweg de wedstrijd stond er een 35-43-tussenstand op het bord in het voordeel van Luik na dominant spel van Deroover, Harris en Bojovic. In het tweede bedrijf debuteerde de Amerikaan Smith bij de thuisploeg. Hij bracht de achterstand voor de Brusselaars terug tot twee punten (70-72) en leek het tij te doen keren.

Toch kwam de zege voor de bezoekers nooit echt in gevaar. In de laatste twee kwarten scoorden beide ploegen uiteindelijk evenveel punten waardoor de kloof van acht punten van bij de rust behouden bleef: 82-90.

Voor Basic-Fit Brussels is het de vijfde nederlaag op rij. Met acht punten kampeert de ploeg uit de hoofdstad op een teleurstellende voorlaatste plaats in het klassement.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over

Nieuws uit Brussel in je mailbox?