Basketbal: Brussels volgende week pas zeker van play-offs

© Basic-Fit Brussels
| Brussels verloor met 72-58 in de Mons.Arena.

Brussels toont al een heel seizoen twee gezichten. Vrijdag won het nog van Bergen, een dag later gingen de Brusselaars kansloos onderuit. Volgend weekend heeft Brussels aan een overwinning genoeg om zekerheid te hebben over plaats acht en deelname aan de play-offs.

Vrijdag toonde Brussels zich na een moeizaam eerste kwart veerkrachtig. Bergen, het nummer vijf in de stand, verloor in Neder-Over-Heembeek. Eindstand: 78-64.

Een dag later kon Basic-Fit Brussels al de bus op richting Henegouwen. De bezoekers kwamen er amper in de wedstrijd. 72-58 werd het deze keer.

Eigenlijk was plaats zeven het doel, om zo leider Oostende te ontlopen in de play-offs. Maar Brussels zette die hoop een aantal weken geleden opzij. De achtste plaats, en deelname aan die play-offs, wordt als voldoende beschouwd. Volgend weekend volgen er twee matchen tegen rechtstreekse concurrent Luik.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?